Logo laten maken door studenten?

Wilt u een logo laten maken door studenten? Wij zijn de snelste en meest persoonlijke oplossing op de markt! Als studenten bieden wij de beste prijzen. Zo heeft u al een logo vanaf €50,- inclusief twee revisies! Een logo laten ontwerpen door studenten heeft als voordeel dat u een professioneel logo krijgt, maar dat u niet de prijs van een designbureau hoeft te betalen. Verder doen we er alles aan om even goed bereikbaar te zijn als een designbureau. We richten ons met onze diensten vooral op startende zzp'ers en kleine ondernemingen. Daarom bieden we het perfecte pakket voor een kleiner budget!


Studenten logo's voorbeelden

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van logo's die door onze studenten zijn gemaakt.

Direct een logo laten maken door studenten

Snelheid

Laat u uw logo ontwerpen door studenten? Dan heeft u uw logo binnen no-time binnen! Wij hebben hier namelijk alle tijd voor.

Advies

Heeft u zelf helemaal geen inspiratie voor uw logo? Geen probleem. We bespreken uw business uitvoerig zodat we een passend logo kunnen ontwerpen.

Uitvoering

Iedere designer heeft zijn eigen stijl. Wij werken samen met verschillende studenten. Zo hebben we voor iedere klus een passende designer.


Onze werkwijze.

Wilt u uw logo laten ontwerpen door studenten? Ook dan is het fijn om vooraf te weten wat de werkwijze is. Hieronder leest u precies hoe we te werk zullen gaan om een professioneel logo te ontwerpen.

01

Kennismaken

In een korte sessie brengen we uw business in kaart. Heeft u al een website? Dan bekijken we deze ook. Deze informatie hebben we nodig om een logo te ontwerpen dat past bij de waarden van uw onderneming.

02

Plannen

Na de kennismaking maken we een planning zodat u weet wat u kunt verwachten. Ook zoeken wij in deze fase een student die past bij de opdracht.

03

Creatief proces

Nu gaan we uw logo laten maken door een van onze studenten! Aan de hand van de kennismaking zullen zij een logo ontwerpen dat in lijn is met u en uw onderneming.

04

Revisies

Nog niet helemaal tevreden? Geen probleem. Als u aan ons doorgeeft waar u niet tevreden over bent, passen we het logo weer voor u aan. Zodat u uiteindelijk altijd tevreden bent.

05

Oplevering

Klaar! We doen ons uiterste best om een logo binnen 5 werkdagen op te leveren. In de praktijk lukt dit vaak binnen 2 tot 3 werkdagen. U ontvangt het logo in het gewenste formaat.

Meteen aan de slag?

Wacht niet langer en laat direct uw logo door een van onze studenten ontwerpen! U kunt het logo direct bestellen of eerst contact met ons opnemen.

Een logo bestellen

Logo laten ontwerpen door studenten?

Een groot gedeelte van de eerste indruk van een bedrijf wordt gevormd door het logo. Onder andere kleurgebruik en vormgeving zijn hierop sterk van invloed. Het is daarom belangrijk om een professioneel logo te laten ontwerpen dat overeenkomt met de waarden die u als ondernemer wilt uitstralen. Veel (startende) ondernemers hebben vragen bij het inschakelen van studenten voor het laten maken van een logo. Wat zijn bijvoorbeeld de kosten? En hoe lang gaat het duren? Een antwoord leest u hier. Neem ook gerust contact met ons op als er andere vragen zijn.

Flexibiliteit van studenten

Onze studenten zijn zeer flexibel. Naast hun schoolwerk hebben zij voldoende tijd om een professioneel logo te ontwerpen. Bijna alle studenten volgen een designopleiding. Daardoor profiteert u van de kennis van deze studenten, zonder dat u daar veel voor hoeft te betalen. Een logo heeft u al vanaf €50,-.

Hoe lang duurt het?

We streven er naar om uw logo binnen 5 werkdagen aan te leveren. Veel van onze studenten werken overigens ook in het weekend. In de praktijk duurt het gemiddeld 2 tot 3 werkdagen voordat een eerste versie van het logo af is.